X

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

H Woodylook δημιουργήθηκε το 2008. Οι ιδιοκτήτες της έπειτα από μια 10χρονη συνεργασία (αντιπροσωπιών) με την αλυσίδα καταστημάτων  “Antix Country Collection”  αποφάσισαν να  μεγιστοποιήσουν εμπορικά την   μεγάλη εμπειρία που απέκτησαν από αυτή την συνεργασία με σημαντικούς – επώνυμους κατασκευαστές του Country Style philosophy for home δημιουργώντας παράλληλα προϋποθέσεις  γνωριμίας/πώλησης των προϊόντων τους σε έναν όλο και πιο αγαπητό τρόπο ζωής στον περισσότερο κόσμο και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης , η Woodylook αποφάσισε σύντομα να υιοθετήσει  μια λειτουργική πλατφόρμα διαχείρισης των πωλήσεων  βασισμένη σε οικονομίες  κλίμακας  παράλληλα ενισχυμένη με  την λογική του Easy Marketing με σκοπό να μπορεί να  προσφέρει το τελικό προϊόν  απαλλαγμένο από «περιττά έξοδα» που επιβαρύνουν ή ακόμη και αποτρέπουν τον τελικό καταναλωτή από την αγορά.

Τα βασικότερα σημεία της νέας  πολιτικής είναι :
• Οι αγορές γίνονται πλέον απευθείας -χωρίς μεσάζοντες - στα εργοστάσια παραγωγής.
• Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων γίνονται με εταιρίες μεταφορών Logistics με αποτέλεσμα την απευθείας  παράδοση από το εργοστάσιο στον τελικό πελάτη καταργώντας τις κλασσικές αποθήκες , φορτηγά , βενζίνες οδηγούς ,ασφάλειες κλπ
• Δημιουργήσαμε ένα κατάστημα με το ελάχιστο δυνατό λειτουργικό κόστος (μικροί χώροι, ελάχιστος αριθμός δειγμάτων, προσωπικό με συμβάσεις έργου, πολιτική marketing βασισμένη κυρίως στην προώθηση των προϊόντων μέσω  των social media και της εταιρικής ιστοσελίδας με αποτέλεσμα ο πελάτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να γνωρίσει όλα μας τα προϊόντα, να αξιολογήσει τις τιμές  μας και να επιλέξει μέσα από μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων αυτό που ταιριάζει στην αισθητική  του και καλύπτει τις πραγματικές του ανάγκες.

Τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής προώθησης προϊόντων μας δικαιώνουν: οι πελάτες μας δείχνουν παρά τις δυσκολίες της αγοράς- μεγάλη  ανταπόκριση αφού μπορούν πλέον να μεγιστοποιήσουν το value for money των αγορών τους πραγματοποιώντας επιθυμίες  και όνειρα «home sweet home». (????!!!!)
Σε αυτή μας την προσπάθεια μέσω του διαδικτύου μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Η Woodylook  ειδικεύτηκε  στα μασίφ έπιπλα Το αυθεντικό Country στυλ, τα επιλεγμένα Ευρωπαϊκά εργοστάσια που αντιπροσωπεύει η ποιότητα, η τεράστια ποικιλία, οι λογικές τιμές και οι ειδικές παραγγελίες είναι τα σημεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

 Στην εταιρία Woodylook  θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσετε μια Country κατοικία .

Έπιπλα κουζίνας σε country chic English mood για την πόλη, σε κλασσικό country style για το σπίτι στο βουνό αλλά και νησιώτικο style  για τις κατοικίες στα νησιά .
Συνδυάστε τον κατάλληλο πάγκο εργασίας για την κουζίνα σας επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία για πάγκους από μασίφ οξιά ή δρυ, κεραμική επιφάνεια, χαλαζία, βακελίτη, μάρμαρο και πλακάκια.
Δημιουργήστε την “ζεστή” ατμόσφαιρα που προσφέρει το country style σε όλο το σπίτι συνδυάζοντας έπιπλα χειροποίητα μασίφ για όλους τους χώρους του σπιτιού, μοναδικά μοναστηριακά τραπέζια σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων χρωμάτων και πατινων από φυσικό κερί ή λάδι λιναρόσπορου, συσκευές ηλεκτρικές ή αερίου με Retro Design σε πολλά χρώματα και σχέδια, υφάσματα, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, βρύσες κουζίνας και μπάνιου, νεροχύτες από πορσελάνη, μάρμαρο, συνθετικούς κα,  διακοσμητικά είδη, φωτιστικά, παρκέ από μασίφ δρυ σε διάφορες πατίνες.
Σε όλες τις σειρές των προϊόντων(έπιπλα κουζίνας, συσκευές, κτλ) δίνεται και η λύση για μοντέρνο στυλ. Λιτές γραμμές για τα έπιπλα και inox στοιχεία για τις συσκευές για όσους επιθυμούν τον συνδυασμό των δυο.
Ως συνεργάτης διακεκριμένων εταιριών από την Νότια Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία
η Woodylook μπορεί να εγγυηθεί για την άριστη ποιότητα και την σωστή σχέση τιμής.

-Value for money -